Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Néhány gondolat a biztosításról

Ha te is a biztos oldalon szeretnél állni, vagy nem bízol a CMR vagy egyéb általános biztosítások térítésében káresemény bekövetkeztekor, vagy az szállított áruérték meghaladja a normál biztosítások által lefedett érték kategóriát, akkor ez esetben javasoljuk, köss extra biztosítást a maximális védelemért!

Ebben az esetben munkatársunk segítségedre lehet speciális, úgy nevezett “all-risk”, azaz “minden kockázatra kiterjedő” biztosítás megkötésében.

Legtöbb esetben a biztosítási díj ezrelékben van megadva (0,0032; 0,0028 stb), és ezt szorozzuk a számlán szereplő áru értékével (Pl. Számla értéke 20.000 EUR szorozva 0,0028 = 56 EUR lesz a biztosítás)
Ezeket az ezrelékeket a választott szállítási mód, a tranzit idő, az áru fajtája, és még ezer egy dolog módosíthatja. Minden kiajánlott díj előtt több különböző biztosítótársaság ajánlatát hasonlítjuk össze a legversenyképesebb díj elérése érdekében, továbbá a nagyszámú kötéseinknek köszönhetően egyedi kedvezményeket tudunk a biztosítótársaságoknál ügyfeleinknek kiharcolni.

Nyilván szeretjük, ha nem csak a biztosításkötéskor térsz be hozzánk, hanem már a szállítást magát is velünk végezteted el, de nem zárkózunk el, ha “csak” a biztosítás megkötését bízod ránk.

CÍMÜNK

Magyarország
2462 Martonvásár Budai út 23.

+36 20 450 64 64

HÍRLEVÉL

Kamionkell.hu © 2024. Minden jog fenntartva.