Skip to content Skip to footer
minden, ami

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

A cég tulajdonosa Krivács Ádám, Svájcban és Németországban átfogó nemzetközi tapasztalatainak köszönhetően, olyan cégek logisztikai folyamatait ismerhette meg mint az IBSA, a Novartis, a Syngenta, Firmenich, CABB, Sika, Bayer, PSA, stb. Ahol belátást nyert az expressz küldemények időben történő eljuttatásának folyamatába, a gyűjtős áruk, belföldi előfutásától a vég címzettekig történő szállítási lánc felépítésén át, a hűtős áruk speciális kezelésére vonatkozó szabályokra, a vámolás, tarifálásokra, Tranzit, CARNET, EUR-1 okmányok készítésén át mindenbe.
Tapasztalatait kamatoztatva hazatérve Magyarországra életre hívta a Krigax-Trade Kft-t. Amely kezdetben teljesen családi vállalkozásként működött. Majd később önálló tulajdonú jól működő Kft-vé nőte ki magát.
Jelenleg a cég fő tevékenységét tekintve szállítmányozással, fuvarszervezéssel foglalkozik, de rendelkezik saját teherautó állománnyal is.
Továbbá a cég megrendelői igényeinek zavartalan kielégítése céljából jól bevált alvállalkozói flottával dolgoztat. Vannak állandó, és alkalmi alvállalkozóik a cégnek.

Ha te is szeretnél nálunk alvállalkozói státuszban tevékenykedni, kérlek írj pár sort a szóban forgó járművedről a kapcsolattartó E-mail címünk egyikére, és amilyen hamar csak lehet felvesszük veled a kapcsolatot.

  • tapasztalat
  • megbízhatóság
  • költséghatékonyan

= Kamoinkell.hu

földön
Napi fuvarok
808080+

külföldön és idehaza.

Hazai partnerek
8080

Számuk egyre növekszik.

kiemelt

SZOLGÁLTATÁSAINK

Biztosítások

Néhány gondolat a biztosításról
Read more

Vámügyintézés

Mindent intézzünk helyetted
Read more

Raktározás

Mert nem csak szállítunk
Read more

Tanácsadás

Szakembereink felkészültek
Read more

A kamoinKell.hu csapata kimagaslóan minőségi szolgáltatók a logisztikai piacon. Külföldi fuvarigényünkre még aznap megoldással szolgáltak. Csak ajánlani tudom őket!

Horváth Rudolf

Ügyvezető tulajdonos

A hazai üzemanyag árak emelkedése miatt több régi partnerünk is számottevően emelte árait. A KamoinKell.hu olcsón és szakszerűen elvégezte a rájuk bízott feladatot. Válasszátok őket, ha KamoinKell!

Brenner Noémi

Logisztikai manager

Nemrég ismertem meg Ádámékat, akik eseti fuvarfeladatra ajánlkoztak. Meglepő volt, hogy a mai piaci környezetben azonnali, mégis olcsóbb megoldást kínáltak. Vállalásukat szerződés szerint teljesítették, költségkímélően.

Kovács István

Szállítmányozási vezető
CÍMÜNK

Magyarország
2462 Martonvásár Budai út 23.

+36 20 450 64 64

HÍRLEVÉL

Kamionkell.hu © 2024. Minden jog fenntartva.